Livets gåva...

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gåva...

 




Älskade son


 

Då du kom tiden slutade gå

jag lovade mig då

att aldrig igen

mitt liv 

tvivla på 

 

nu ligger du här

så liten och vacker

på mitt nakna bröst

med alla känslor inom

mitt livs ljuva storm

 

en själ

som får glädjen att leva

min stolthet som pulserar

genom alla av världar

för dig

 

min son

 

jag skall korsa elden

dyka i de oroligaste av vatten

vandra blint på den farligaste av jord

falla genom de häftigaste vindar

min älskade vän

 

jag kan göra allt

 

 

för dig

 

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 647 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-29 21:44



Bookmark and Share


  VITRIOL
Förutom det finaste och vackraste här finns det något ovärderligt i att du skrivit detta. Ömmaste hjärtat blinkar tårfyllt.
2008-06-12

  Vind
På gränsen till sliskigt, men det var ju så den kändes, får du mig att inse :) Precis så. Tack för dejavu-känslan.
2008-06-11

    sunnanvind
Gudars vad vackert! Ge den till honom då han är stor!
2008-06-09

  Eyglo
Mycket vackert.
2008-06-02

  Havsbris
Gud,

det ryser i hela kroppen,
man kan ser att du är
världens bästa pappa,
om jag kunde ha haft
en sådan... men mamma
var så ;o)

din prins ska alltid veta det
och ska aldrig vara din prins
vad som helst ;o)

jag smälter bara som jag
hörde mamma prata,
tack för den vackraste
läsning idag och känslor
jag får leva inuti och
lenndet...

VARMT, ÖMT!!
2008-06-02

  drakbruden VIP
Helt otroligt vacker och stark!
2008-05-29

  Mangal VIP
Wow. Världar rämnar och skapas i samma andetag. Mäktig, kärleksfull och mycket vacker.
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius