En text som kom en natt..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som kom en natt...


Stormen

 

Där stormen river fram

stående vid gränsen

där slöjor av minnen

ovetande rider fram

 

sveper genom tiden

minnen då vi var

varandras vänner

vid gränsen

till ett förlovat land

 

om jag skall falla nu

slöjor vill bli till vingar

fallen med minnen

av den tiden

då jag var din vän

 

gestalter bakom slöjor

minnen gick förlorade

i gryningen där verklighet

möter skepnaden

i gryningen där illusionen

av mitt inre

inte kan bli tolkat

 

 

 

 

 

 

en vän som dig

 




Fri vers av Horatius
Läst 704 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-16 21:38



Bookmark and Share


  Hermonius
\"En text som kom en natt\". Tänk om en så målande och flytande text kunde \"komma\" till en annan ngn natt! :) JAg gillar verkligen den mystik du lyckas förmedla i denna (och andra) texter. Ena stunden tror man sig veta vad den handlar om, för att i den andra bli lite osäker. Och det är ju det läsandet går ut på; att ständigt finna en egen tolkning på ngn annans text. En spännande utmaning!

Bravo!

/Herman
2007-12-09

  Just Emotions
helt enkelt fantastiskt!!!
2007-11-30

  Leif Furstedt
Bildrikt och luftigt, vackert.
2007-11-20

  Maria Zena Viklund
i gryningen där illusionen

av mitt inre

inte kan bli tolkat


fantastiskt diktat!
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius