Fram med kvitton...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fram med kvitton...




13

 

Skräcken skriker...

 

Modet viker...

 

Rädslan skakar...

 

Tronen sviker...

 

Själen smiter...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

( Deklarationen har kommit )

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-04-24 21:34



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
*S* huuu så hemskt!! Finurlig....
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius