Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik som en sjö


Vet inte var du står när jag står här
Men jag är tom
en öken

skrik som en sjö
skrik som en sjö

Fyll upp mig
Nu när jag ber dig
Ställer mig på torget naken
och skrapar upp mina knän
bara för att så är det att be dig
när du inte ser mig




Fri vers av Tow doll
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-04-11 02:15



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Rörande! Mycket bra!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du