Egenskap" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egenskap


kAninEn

 

Liten och mjuk

...så rädd

 

Skuttande bort

...av minsta ljud

 

men

 

Listig du är

...och högmod du bär

 

Bakom din fassad

...en liten djävul du är

 

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-05-19 16:08



Bookmark and Share


  VITRIOL
Ja det ser väl vem som helst som bemött en kanindjävuls bedårande blick. Tyvärr händer det inte så ofta och de flesta tar oss för hoppiga gosbollar.
2007-05-21

  drakbruden VIP
*L* den här gillar jag....allt är inte som det ser ut att vara och även en liten mjukis kan bitas! Härligt!
2007-05-21

  Sariz88
Allt är inte vad det till synes ser till att vara..du har skildrat det bra!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius