Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättar ut mig


När min näsa rinner av för mycket tankar
och hela jag bankar
ut ur ett skal
jag inte riktigt kan ta

Men för dig är jag vem du vill
i vilken skepnad du ber mig att va

För hur du än gör är det
när dina svartkorpa naglar förs
runt min trekantiga axel
jag knäböjer
Det är då du höjer

När det lackar droppar
för av kärlek
jag hoppar






Fri vers av Tow doll
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-04-11 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du