Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville skriva en dikt

Jag ville skriva en dikt som förklarade
hur mycket du betyder för mig

Jag ville skriva att du är den enda
jag

lever för

Jag ville skriva att jag aldrig skulle
lämna dig

och jag ville skriva
att ditt blonda hår
är så tovigt
men att jag går upp halv sex
varje morgon

för att borsta det rakt

Och jag ville skriva att jag önskar
att du aldrig ställer dig på den där bron
för om du bara visste hur mycket

jag
älskar
dig


Men

varje ord låter som en klyscha

en dikt man hört hundra gånger
förut

Och inga ord kan säga
vad jag menar
utan att det låter

så jävla
löjligt

Och nu ligger du där

Sårbar

Din arm pekar rakt ut
och du dreglar på min kudde

Jag har smekt dig i sömnen

Och viskat
alla ord som jag
trodde betydde

kärlek

Men du vet inte
vad jag vet

Och jag vet inte
inte vad
jag
ska
göra

för att få dig
att förstå

att min existens
existerar enbart

På grund av
dig








Fri vers av NewDeer
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-04-14 00:00



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
känns väldigt ärligt, och kärleksfullt

tycker om den starka beskrivningarna \"du dreglar på min kudde\" - du lyckades göra det till något vackert i dikten :)
2007-04-14

    Oprofessionell
den här var underbar! den utstrålar verkligen kärlek då den är som bäst.
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer