Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens skuggdaltankar


Tankarna skräms
och flyr från ljuset
nattens skugga
föder dem
de frodas

Varför stannar bilarna
vid övergångstället?
Kan de inte bara
komma en liten bit till
in i mig

Och varför är tiden
fortfarande existerande?
Den har ju funnits i
säg snart en evighet
varför dör den inte?

Jag vill hoppa av
ställa mig brevid
trycka paus i två minuter
kan jag inte få vara
bara vara?

Ständigt försvar
aktivt försvar
tär mig söndrig
ständig målad
som fiende




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-04-15 19:27



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
Känner igen mig, bra diktat och jag älskar ju mörkret och natten så jag måste erkänna att jag drogs till titeln som en humla till honung:P Hursomhelst, jättebra. Bra tankar i natten, skuggor i natten.
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen