Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i djungeln

Känner mig vilsen

vilsen i en stor djungel

 

tårar vill rinna




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-04-16 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg