Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luggslitet livspussel på renovering

 

ibland bör man
se med hjärtats öga
för att finna
det man trott gått förlorat

*

trots

krossad dröm

och

trasigt liv

*

 




Fri vers av ia VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-04-16 22:39



Bookmark and Share


  issac.a.m
tunga rader som väcker starka känslor ...
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP