Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskon

Vänner måste man skaffa sig

syskon har man redan från

början dom väljer man inte.

Vi känner varandra utan

och innan uppifrån och ner,

allt som är bra och dåligt.

Vi spelar inga roller, har

inga förklädnader eller

hemligheter....




Fri vers av nudel
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-04-17 10:01



Bookmark and Share


  devilsangel
Så sant! Bra skrivet
2007-04-17

    Noyle
Slutet var jättebra, men jag tycker att det saknas kommatecken på vissa ställen. För mig blir det lättare att läsa och förstå om man skärmar av med kommatecken och punkter ibland. annars, bra dikt, fint.. hm.. \"budskap\".
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

nudel