Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrider och vänder


Någonting i mig svärtar
trycks ut från mitt hjärta
Känns som att alla mina leder mjuknar
och kroppen lamar
När det är dig jag kramar


Aldrig ville jag känna den olycka
men kan inte lämna lyckan
För hur jag än vrider och vänder
så vill jag bara hålla dina händer


Kan inte riktigt förstå
varför kärlek är kärlek
och varför jag inte kan dig nå
Men det är du som får mig att känna så






Fri vers av Tow doll
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-04-17 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du