Livet som försvann" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet som försvann


Mannen på gatan

 

* * * 

 

Innan jag såg dig

...kände dig

 

 * *

 

Innan du låg där

...såg dig 

 

 *

 

Själen grät

...kroppen du lämnat

 

 *

 

Ännu en själ

...som lämnat sitt hem

 

 * *

 

Alla var stela

...ingen förstod

 

 * * *

 

Fanns inga ord

...bara tomt mod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-12 10:20



Bookmark and Share


  VITRIOL
Gillar bara tomt mod... För den ger en sån vacker bild av lugnet efter stormen som egentligen är en tomhet när det oersättliga blir uppenbart. Bravo.
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius