Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag regnar jag





Från någonstans
kom en ton
som tog vägen genom
mina tankar

det svarta flydde
till ett moln
som tömde all gråt
ur mina tankar


da lala da lala lalla la

som tömde all gråt
ur mina tankar




Fri vers av Bim
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-04-19 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim