Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i en bön

Jag pratar med dig

som i en bön

var kväll

 

tänder ljuset

som lyser för dig

 

skriver hemligheterna i boken

som bara du kan läsa

 

jag ber dig om hjälp

när livet känns hårt

 

du får veta

när livet känns glatt

 

Jag bär dig i mitt hjärta

du överger mig aldrig

 

Jag älskar dig, Farmor

min skyddsängel i himmelen




Fri vers av Cajsa
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-04-21 17:38



Bookmark and Share


  Krissie
Åh, den är var ju så vacker!
2007-04-25

    Maria Malm
Känns igen...
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg