Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som du kommer att minnas



Gömmer mig från nattens dystra spöktragedi
då allt går ut på att inte snubbla ensam
när ensamheten är som starkast
När allt som mest lyser igenom
Då vi alla inte egentligen ser
inte egentligen vet, men vi vet
Och det är nu när jag kommit hem
efter en natt av inget
men av tanke
Det är då jag skulle bara vilja ha dig att krama
men jag är ingen sån
Har aldrig riktigt älskat
Bara nu när jag vill ha dig här
mer än jag någonsin viljat ha
Att världen går runt spelar ingen roll
om du inte kan gå här vid min sida
Du och jag kommer nog aldrig finnas
Och jag är ingen som du kommer att minnas






Fri vers av Tow doll
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-04-22 04:07



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Du beskriver verkligen ungdomens vånda så otroligt väl, känner igen mig i vartenda ord. Och dessutom är din rytm helt fantastiskt..

Drar efter andan i sista raden
2007-05-14

  josefina
Underbart vacker, underbart välskriven, vilken rytm!!!

En riktig favorit - och vilket slut!!!

Jag måste erkänna att jag känner igen mig....
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du