Till den som bara vet..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som bara vet...


Drömvärld

 

"Tro inte...

  din lilla pojkspoling"

 

"Vet inget...

  du bara tror men inget vet"

 

"Du liten är...

  inget vet vad som bäst för dig är"

 

"Gosse lilla...

  jag vet vad som bäst för dig är"

 

"Nej, nej, nej...

  du lever i en drömvärld"

 

"Jag vet vad som bäst för dig är...

  jag vet vad som bäst för alla är"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

( pojken tänkte ) Måste jag verkligen bli som dig någon dag?

 




Fri vers av Horatius
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 10:20



Bookmark and Share


  VITRIOL
Näe, aldrig. Du är ju så mycket mycket mer. Mycket tänkvärd och alkemisk hantering med orden. du är ett snille!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius