Att inte glömma...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte glömma...




Peter Pan och Barnet

 

Drömmande själen lämnar sin kropp

föreställningar glömdes bort

 

Tron fann inget stopp

Motståndet försvann bort

 

 * * *

 

Ovan taken svävande

...till Ingenstans han önskade

 

Ingenstans ingen annan kände

...i Ingenstans fanns hopp

 

 * *

 

Där barnen tilläts växa upp

...att få bli vuxen med ett stort hopp

 

Pan lät pojken få vara ett barn

...ett barn som får stanna kvar

 

 *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

( Vaknade i sängen med minnet kvar )

...trots att han vuxen var  

 




Fri vers av Horatius
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 10:41



Bookmark and Share


  Merrlina
hittar inge ord
känner en vuxen man
med en vilsen barn drömmar???
Om att få bli bekräftad få
glädje hopp å kärlek
2007-05-22

  VITRIOL
Underbar... Ett återvändande och förnyande. Vi föds som barn och vi dör som barn. Det som sker där emellan är vårat val. Dina ord är en saga som väcker längtan, lek och skratt och en liten en rör sig med gnistrande ögon i mitt hjärta.
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius