Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dödens väntrum


Medan nattens personal släntrar hemåt i regnet
rullar rostfria vagnars grå gummihjul morgonen framåt
långt ifrån nattens sorg i det enskildas rum
där sörjandes gråt blandade sig med nattens belysning
då ännu en själ blev befriad från plågor
där läkarkonstens alla gåvor sinat
och den svarta kostymen inlämnad på kemtvätt
hämtas för sista farväl













Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 20:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra! Får bilder för min inre syn.
2014-03-12

  Gärdsmyg
applåd!
2007-04-22

    Erika H
sorglig och vemodig text
alltför sann
det finns en vacker ton som träder fram som skapar harmoni
vackert
2007-04-22

  prinscess VIP
vemodig text men ändå fin
kram
2007-04-22

    Noyle
hojhoj.. Tycker att formuleringen var sådär, men själva innehållet var super! Vad fick du det ifrån? Superbra!!!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad