Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett hav av lögner


Strandad
på korn av sanning

Likt en val
utan ögonlock
kippandes efter lögner
ingen längre tror på

Fastspikad
på korset av osäkra händer
likt en jesus
ingen längre tror på

Likt en fjäril
på dynan
fastnaglad
av skam

Mina lögner är
sanningar
och min sanning är en lögn
ingen längre tror på




Fri vers av NewDeer
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-04-23 16:35



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
tro det eller ej men för mig är din lögndikt i sanning väldigt tilltalande

både val- och fjärliversen skapar enastående bilder i mitt sinne
lögnerna och sanningarna är sammanflätade och man vet inte vilket som är vilket - ett hopplöst läge eller vilket jag mer tror på en viktig insikt
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer