Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Catering


om himlen ändå
ny vore
som en enda
motsägelsefull
sanning

och änglarnas
gåtfulla pussel
lades parallellt
av en helt enkel
barnslig slump

utan varsel svärtas kastatet
fågelfararnas skattmas fryser länken
till sitt behärskat smakfulla gardening

glödstekt rökt ål
älskat hjärtslagen
lindas i ofog
på mäktiga isberg


om Allt är förbi
dränkt
i ljus och närvaro

om

Allt är glömt


vore kanske evigheten berättigad
för egen hand




Fri vers av Cattastropher
Läst 585 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-23 20:08



Bookmark and Share


    Erika H
om Allt är annorlunda vad vore då nu
vad vore vargars grin mot full måne
om inget allt vore

en text som svider av längtan efter något som kunde vara men inte är men ändå finns närvarande
stark och gripande
2007-06-03

  K*
woho
detta är ÄKTA poesi ut i varenda vrå!

på nåt sätt för jag en känsla av en sorg som är \"varm\" .. den isar inte, den skär inte utan ligger som en \"vän\" under bröstbenet (feltolkat kanske)

att plocka ut meningar för citat här är överkurs eftersom jag skulle vara tvungen att koppa hela texten och lägga in här

dina val av ord är som vanligt helt outstanding
och slutet är helt vansinnigt bra
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher