Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka




Låt dina läppar

röra vid min hud.


Och sedan kan du säga

att jag smakar som honung.




Övriga genrer av Manal
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-03-03 00:15



Bookmark and Share


  Dilsewat
ditt sätt att skildra, är unikt :)
2005-03-03

  Cattis Rönn
vill jag oxå höra...Vacker dikt!
2005-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal