Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om sonen,, e dom inte för goa!!!


Hittelön

Min son 9 år kom hem från skolan,

på hemvägen så hittade han en stor påse

med fina silver askar, nyfiken som han är så tittade han.

Det visade sig vara en massa stöldgods,

så när polisen var här och han

fick berätta om alla sakerna, man bara såg hur han lyste.

Det visade sig vara värt flera tusen.

Vilken spännande skoldag det har

varit idag sa han innan han la sig.

Och mamma det bästa av allt är

att dom kommer att skicka hittelön...




Fri vers av nudel
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-26 07:06



Bookmark and Share


  Krissie
haha:-) Vilken sötis!!
2007-11-27

  Nyfiken drömmare
Ja, dom är för härliga! En ovärdelig skatt i livet.
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

nudel