Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kanske för att ge oss en fingervisning och visa att det finns flera vägar...


Ibland stannar tiden










Hela livet hade
hon burit stenar

många av ödet
andra av henne
själv framtagna


att gud eller
någon annan
skulle ha rätt
att aga och älska
samtidigt
såg hon som
en stor lögn


nu hade hon
burit länge nog

Långsamt sjönk axlarna
medan andetagen
lyssnade på fågelsången







Fri vers av Bim
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-04-27 12:58



Bookmark and Share


  Rachel Roth
härligt befriande vackra ord...blir glad
2007-04-27

  Mackan
fint skrivet
fridfull på nåt sätt
2007-04-27

  Eline.P
Just så! En naturlig klarsynthet som kommer med tiden. Tingen och händelser faller på sina rätta platser \"man kan sänka axlarna och lyssna på fågelsången\" ganska lugn och tillfreds trots allt. Detta är så fint skrivet Bim! Sparar dina ord
2007-04-27

  Nyfiken drömmare
Den här gillar jag... \"Nu hade hon burit länge nog\"... kraftfulla ord, känns som ett avstamp.
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim