Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rejäl nysning

Ingen anade att en rejäl nysning kunnat spoliera min kväll.

Du kramade mig när allt gick på tok,

du höll min hand när jag var vettskrämd.

Vem skulle jag väl vända mig till när,

jag måste prata med någon om inte till

dig...




Fri vers av nudel
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-04-28 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nudel