Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna varje millimeter till kravallstängslet

Nu räknas varje millimeter
och trängsel kunde kompareras längre
ikväll var det syrebristens och extasens afton
andetag är ansträngda i sång

Med blickar på samma
och ignoransen stiger
om någon skulle skjuta sig
skulle folk be om ljuddämpare

Händer i plural på varje bit
i havet finns en fjärilseffekt
hjärntvättade av alla ord
ljudet är regnbågsfärgat

Ändå har inget ännu börjat

Men ändå är millimetrarna viktiga
och det är för dem
vi slåss


Ark




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-04-29 10:25



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
fin dikt, som vanligt dvs när det handlar om poesi från dig
2007-04-29

  Elin R
snyggt och målande. jag gillar den mycket. en applåd.
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen