Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgen som tankenöt






Idag skulle hon
uppfinna en formel
som fick henne
att komma ur
tankarna

lika lätt som
det var att
komma i dem




Fri vers av Bim
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-04-29 14:04



Bookmark and Share


  Rachel Roth
snälla kom tillbaka med formeln...:)
2007-04-29

  Bubamara - Maria Zakrisson
finurligt-smart,
men får nog helt enkelt tänka sej en formel
2007-04-29

  Lilla My* VIP
Tänk om det är så enkelt...bara en formel...som *SimsalaBim**;)
2007-04-29

  Wingardium LeviosA
som vanligt är du finurlig på ett underbart sätt! ;)
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Bim