Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd vallmo




Händerna bar
minnen

idag rörde de sig
som darrande
fjärilsvingar

som inte kunde
veta vilket gift
den lockande
blomman bjöd ut




Fri vers av Bim
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-04-29 14:26



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Rymmer mycket laddad spänning och starka känslor.
2007-05-08

  Lilla My* VIP
Den röda vallmon får tankarna att trava iväg...så en kanontext!!
2007-04-29

  Wingardium LeviosA
mångbottnad :) bra skrivet!
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Bim