Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon som har ett förslag på en bättre titel? Kan inte komma på nån, men jag känner att Luftslott inte är så bra och (till)talande... Fast det är ju ändå det det handlar om men...aja.


Luftslott

Jag drar djupa andetag
och låter luften strömma ut ur lungorna
i tjocka pelare
Jag kysser den stora ventilen
formar läpparna kring den kalla plasten
och blåser Liv

Liv i mitt luftslott


Och jag vill dansa!
Jag tar på mig mina finaste skor
de svarta med glittriga pärlor
och höga klackar

(Benen blir snygga med klackar och de som tycker att
jag är för lång kan gå och hänga sig för jag skäms inte)


Försiktigt kliver jag ett steg i taget
och det skulle gå så bra
Bara jag inte hade blåst upp
det där förbannade luftslottet

Hoppborgen


Det är inte lätt att hålla balansen
när golvet är bulligt och mjukt
rosa

Och klackarna är vassa
alldeles
för

vassa




Fri vers av johanna1234
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 20:28



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
jag tycker att luftslott är en bra titel och dikten är fin, den har lite sådär humoristiskt ton, vilket är bra
2007-05-04

  Wingardium LeviosA
antingen gillar jag dig och du är fullt medveten om hur bra du skriver, eller så har du rabblat och tänkt ut något som jag blåser in för mycket luft i ;)
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

johanna1234