I väntan på hösten" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på hösten


När mörkret seglar in

 

...känner jag värmen inom

sluter mig

för att vara öppen med dig

 

...ser jag ljuset inom

vilande

du låter mig få vara inom

 

...hör jag modet inom

vaknar

med din värmen runt om

 

...sjunger jag sången inom

sittande

du låter mig sjunga min sång

 

...finner jag livets sång

sovande

i din famn trots stormen runt om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hösten

 




Fri vers av Horatius
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-04-30 18:47



Bookmark and Share


  VITRIOL
Höstig värme. Motpols ljus- och mörkerperspektiv. Dags att gå i ide då :) vi ses till hösten.
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius