Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är perfekt

Vi har verkligen gått så långt ner under ytan,
för vi lärde oss aldrig att simma. Vi lärde oss att vara perfekta.
Vi lärde oss att vara som alla andra. Vi lärde oss att bete oss rätt.
Hur man än beter sig, hur man än försöker och gör så kommer man aldrig att lyckas att bli perfekt, för det är ingen.
Ingen är perfekt.




Fri vers av Marielle
Läst 651 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-02 19:32



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Just precis! Och glöm det inte...
2007-07-23

  Szelest
Helt rätt!!! Perfekt dikt ;) kram/ Szelest
2007-05-12

  utstött
Jo du är perfekt! I vilket fall som poet!
2007-05-04

  Vilsen Annette-hittar vägen
Absolut!
Väldigt sant!
Och den som vågar \"sticka ut från mängden\" kallas i så fall konstig....
(Men egentligen är alla faktiskt perfekta- perfekta att vara just sig själv!)
2007-05-02

  * Ammi *
verkligen kloka ord som stärker mig idag
tack!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle