Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nagelbitartanten i samhällsunderklassen

hon var en av er
ni

hon slet varje dag
såg ni det?

hon såg sällan sin familj
visste ni att hon hade en?

nu sitter hon här
väntar på sin dom

överleva eller dö

lägg extra mycket pengar i hatten
om ni passerar


så det räcker till en kopp kaffe




Fri vers av ia VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-13 20:15



Bookmark and Share


  Dilsewat
inlevelsefullt med engagemang!
2007-11-16

  Eiler Lindh
sällan ges underklassens perspektiv
a working class hero is something to be
lennons text hur oerhört svårt det är
ia lyckas det är det jag vill skriva
2007-11-14

  prinscess VIP
vemodig
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP