Vad finns att oro sig för?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns att oro sig för?




Illussion

 

När du väl litar på dem

...har illussionen börjat

 

...men...

 

min vän var inte orolig

...välkommen till festivalen av dårar

 

 Så...

 

Livet sägs ha en mening

I livet finns ingen mening...

...kanske du finner livets andra mening

 

 För...

 

Cyklopen sa att imorgon är en annan dag

Vad han missade var

...att morgondagen kan levas idag

 

Om...

 

din uppsyn gör andra förbannade

var inte orolig

...spegeln finns hos oss alla

 

Så...

 

Låt din festivalen få leva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vad är det värsta som kan hända?

 

 

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-05-06 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius