Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla far jag fram

Stilla far jag fram

lugnets ställe närmar sig

sakta

 

Tårarna lämnade jag hemma

stressen fick inte följa med

 

Skrattet ska börja råda

glädjen överta min själ

 

Stilla far jag fram

ger inte upp ännu

LOVAR




Fri vers av Cajsa
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-05-05 13:17



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fint!
2007-05-05

  Cris
Låter fint!
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg