Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten

Faller ner

till stillheten

 

Blir liggande

i tystnaden

 

Känner

lugna andetag

 

Lugnet finns

stannar kvar




Fri vers av Cajsa
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-05-06 16:00



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Känner harmonin i dina ord. Fint!
2007-05-06

    Maria Malm
Lugn och harmoni.
2007-05-06

  Lena K Nilsson VIP
Behaglig text!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg