Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[hallelujah, honey]


Halogen




något knarrar till

och blinkar bort mörkret
ifrån min hud


det ligger ett sakralt sekret

och sprakar

runt mitt kön



gloria, du är som en ängel






Fri vers av Johannes
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-10 22:42



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Celestial body? :D
2007-05-11

  Smultris
Du är oxå en ängel, men det kanske bara är jag som fattat det än:)

Ja, efter lite knåpande så blev ju denna perfekt...

Kombo Johannes, kombo;-)
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes