Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsgläntan

I skogsgläntan

vill jag sitta

 

höra syrsorna

spela för vinden

 

höra änglarnas

harpor från molnen

 

se grönskande träd

blommiga ängar

 

känna mossan

mellan tårna

 

se solen gå ner

se månen vakna

 

I skogsgläntan

vill jag kunna...




Fri vers av Cajsa
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-05-07 16:20



Bookmark and Share


  Luminus
Gillar slutet speciellt...
\"I skogsgläntan vill jag kunna...\"

Du ger mig en egen dikt att bara fortsätta med i itt hjärta från där.

Tack!

gita
2007-05-08

  Nyfiken drömmare
Härligt skriven text, får mig att känna mig som ett naturens barn...
2007-05-07

    Maria Malm
Naturens lugnande vindar..
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg