Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har väl någon vaknat fast de helst av allt velat få fortsätta drömma? För ibland verkar verkligheten hemskt trist.


Jag vaknade en gång

Jag vaknade en gång.
Väcktes till medvetande av väckarklockans sång.

Aldrig hade världen verkat så grå.
För mig som drömmar åtrå.

Drömmar fyllda av kärlek och äventyr.
Ersattes av vardagens bestyr.

Att försöka hålla verkligheten på avstånd.
Gav inte drömmen mer bestånd.

Allt jag vill är att fortsätta drömma.
Att verkligheten glömma.

Aldrig vill jag vakna.
Bara för att drömmarna sakna.





Fri vers av Kaylie
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-05-08 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie