Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En alldeles speciell sång



Vårens sprakande nyhet
syrenerna blommar åter
följer en inneboende längtan
att gestalta din skönhet och ömhet

hjärtformade löv ljuslila doft
fastrotade i stammen i myllan
dansar hänförda mot fria rymder
ekstatiskt virvlande levande stoft




Fri vers av rebecca d
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-05-08 19:18



Bookmark and Share


    Regina E
En fin hyllning till våren och det sköna med fart i melodin.
2007-05-23

  stefan.g
Åh var denna var ljuvlig.........
2007-05-13

  Bubamara - Maria Zakrisson
åh jag virvlar med upp i stoffet, och luktar på lila.
vackert
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d