Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ditt täcke

Du vill att jag ska känna
men aldrig vara hel

Du vill att jag ska älska

Så länge jag
inte älskar dig

Det är spegeln i hallen
som bekräftar
vem jag är

Det är äggen, ej vändstekta
som bekräftar
vad jag gör

Det är lager av mascara
som bekräftar
vad jag vill att du ska känna

Det är ditt täcke
och min ångest

Du får mer än halva
ja - du får faktiskt hela

För dina ögonfransar
är så täta
och ditt hår är så perfekt

att dra i

Det är spegeln i hallen
som ljuger varje dag

Och det är dina
ögon

Dina axlar
som skälver

Och dina silverfiskar
som jag mosar
mer än gärna

För jag kan inte låta bli




Fri vers av NewDeer
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-05-09 00:26



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
underbar nihilistisk avslut på dikten

att mosa silverfiskar kan vara skönt.. just because, typ
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer