Vidga vyerna

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidga vyerna




Tanken

 

Tanken får ha sin tid

...låta känslan få landa

 

Segla utan vind

...låta sinnet vandra

 

Andra vägar att finna

...låta livet vinna

 

Kanske jag finner en väg

...då jag finner mitt sätt

 

Du är välkommen ändå

...att med livet vandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gränslöshet

 




Fri vers av Horatius
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-05-09 12:31



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Gränslöshet för sinne och hjärta är vackert, precis som din text. En värdefull uppmaning!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius