Besöket från skuggan..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besöket från skuggan...


Sargad man

 

*

 

Dömd av alla

...bänken var en trogen vän

 

Många flaskar tagna till mun

...utan vetskap om inre kraften

 

 

fördömd

 

 

Själen har ingen sett

...ingen han själen visat

 

Barnen borta sedan många år

...barnet inom fick inte leka

 

 

sargad

 

 

Kroppen sargad sedan länge

...genom livet han slagits mot en jätte

 

Ansiktet märkt för all tid

...själen tagen från sitt liv 

 

 

dömd

 

 

Av andra var han lätt att döma

"en förlorad själ som förlorat kraften"

 

 

men 

 

 

Ingen visste

...att vad han än gjorde...

...han gjorde sitt bästa...

...bättre än de flesta...

 

 

 

 

Där han satt

...ett lejon i sin bur

 

En sargad själ

...bärande en helhet...

...ovetande...

...om sin tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"dömd... men ännu inte slagen"

 




Fri vers av Horatius
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt berättat om utslagning som i dina händer blev nästan vackert...
Gillar speciellt \"Ingen visste

...att vad han än gjorde...

...han gjorde sitt bästa...

...bättre än de flesta...\"
o

\"En sargad själ

...bärande en helhet...

...ovetande...

...om sin tid\"

Bokmärker!
2007-05-09

  devilsangel
Gillar denna text skarpt!! Om en krigare som inte besegrats än
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius