Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns dem, men gör du det?


Tre löften



Om jag minns rätt
så gav du mig tre löften.

Löften om kärlek, vänskap
och ärlighet.


Du lovade mig
att alltid älska mig.
Och att ingen annan
kunde ta min plats.

Du lovade mig
att jag var din bästa vän.
För jag fanns alltid för hands
och kunde förinta din sorg.

Du lovade mig
att du aldrig skulle ljuga.
För du visste såväl
att lögner fick mina tårar att rinna


Men du höll aldrig dina löften
och fick mig att bli besviken.

Dina löften var bara tomma ord
vilket bevisade din falskhet.




Övriga genrer av Manal
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-03-07 23:21



Bookmark and Share


  Dilsewat
stark avslutning !
2005-03-10

    Malin Johansson
bra skrivet om falskhet, igenkännande!!!
2005-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal