Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft



Skulle vilja lyfta på min lur

och höra din vackra röst


Så jag bara för en kort stund

skulle kunna känna din doft.




Övriga genrer av Manal
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-03-07 23:45



Bookmark and Share


  Dilsewat
om hur associationer kan väcka illusioner som man känner...
2005-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal