Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bit för bit

Ibland vill jag bara skjuta mig
som att skjuta mig själv framåt

Men när du tar ett steg ifrån
Jag tappar bit för bit

Världen är inte vacker idag
bara för dina andetag

Önskar min ord kunde
uppröra
Vad som helst

Du stannar inte
När ni bara försvinner
Sakta
Jag låter dig inte förstå
Jag låter dig gå
bit för bit




Fri vers av Tow doll
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-05-10 16:06



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
en saknad av gensvar..

rakt och ärligt skildrat..
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du