Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, särskilt när man är ung skulle jag tro, känns det bara som alla drar och olika håll. Få verkligen lyssnar på vad just DU vill göra.


Att vara någon

Någon förväntar sig att du ska vara någon.

En annan hoppas att du ska vara någon.

En tredje vill att du ska vara någon.

Ännu en till tror inte att du klarar av att vara någon alls.


Själv, vet du inte ens vad du vill.

Så vem har tid för dig?





Fri vers av Kaylie
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-05-10 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie