Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halv



Hoppas att du känner

att utan dig

är jag

halv






Fri vers av Labra lege
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-11 09:44



Bookmark and Share


    Nattviol
du vet att vi alla skapades som
en helhet från början.... och sen
delades vi (fråga mig inte varför -
har inte kommit fram till det ännu)
och att det basala - det som vi
mer eller mindre omedvetet gör-
är att leta efter vår andra hälft,
ibland hela livet...
2007-05-11

  Karvo
=)
2007-05-11

  Dan Linder
eller så kan man hoppas att vederbörande känner sig halv utan dig...
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege