Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Rabiata. Du har hjälpt mig att hitta min kvinnlighet. Med din självklarhet, kvinnlighet och mjukhet fick mig att att våga ta fram mig själv som kvinna. Och din underbara text: Skjut från höften tjejer fick mig att bli inspirerad. Puss ;-)


Höftgången som tog fram min inre stolta kvinna


tänkte på mina höfter när jag gick
känslan spreds över hela kroppen
det blev som en mjuk självklar gång

respeken för mig som kvinna fick
äntligen ta sin rätta plats

känslor av våga och förbud
brottades om det största utrymmet

jag bestämde mig för att välja våga

hela min kropp blev mjuk och självklar
brösten blev glada och ville vara med

jag andades med brösten
stoltheten och kvinnligheten tog
över hela min kropp
jag kände en stark livsglädje

jag vågade, jag får leva

efteråt kom känslor av förbud, värdelöshet
och skam
och min inre röst som sa

vem tror du att du är?

Direkt började gången förändras
höfterna blev stela, ryggen blev böjd,
andningen ytlig ville bara bli osynlig

som om jag skulle straffa mig själv
för att jag tog fram min inre stolta kvinna

det är så förbjudet

men känslan finns kvar i min kropp
och den är så stark

ska fortsätta våga







Fri vers av sabina stark
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-11 20:03



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Att vara kvinna kan ha både fördelar och nackdelar, att slappna av och bara va sig själv gör att man fylls av livsglädje och vill visa sina kvinnliga sidor.
2007-05-12

  Ronny Berk
finstämt och vackert... att bejaka sin egen kvinnlighet... och andras...
2007-05-11

  Cris
Bravo!! vad härligt..
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark