Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är jag fri igen

Ritar hjärtan om igen
bygger tankar på ingenting
Jag är en sån som drömmer
Springer ifrån verklighetens monster
Kanske jag borde låsa in mig i ett kloster

Flera gånger sa jag till mig själv
att inte falla för vad falla är ett stopp
Låter mig inte andas
när löven redan fallit platt
Du försvinner snabbt som en katt

Jag har inte tid att vänta
Vill bara springa ifrån allt
I en värld där inte allt är så kallt
Åh låt mig lämna allt nu
Snälla du Emma jag vet hur det är
att inte ha någon här

Vill bara gå upp i ruset
där jag känner mig hög som huset
för där är jag fri igen

Vem av oss är modig att gå i takt?
Jag har förlorat all min makt
i samma stund som jag såg dig

Allt jag vill är att gå upp i dig
och ditt namn förblir tomt
precis som det ekar i mig
Jag lämnar inga spår
Jag ser på när du går

Jag har inte tid att vänta
Vill bara springa ifrån allt
I en värld där inte allt är så kallt
Åh låt mig lämna allt nu
Snälla du Emma jag vet hur det är
att inte ha någon här

Vill bara gå upp i ruset
där jag känner mig hög som huset
för där är jag fri igen




Fri vers av Tow doll
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-05-13 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du