Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt dessa behov!

Vem behöver kärlek
när vänskapen finns?

Vem behöver kyssar
när det finns kramar?

Vem behöver någon
när ingen finns?

Vem behöver behov?
Det gör en beroende

Vem behöver dig
när andra finns?












Jag...




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen